Velkommen til diverse sælges

Supertilbud til den som ønsker en

pålidelig stationær let brugt computer

Packard Bell MGJ07VV "desktop"

Computeren er i en rigtig god stand, og kun brugt meget lidt, hvilket den også tydeligt bærer præg af. Den har ikke noget der ligner en skramme. Den er blevet opgraderet til 16 GB RAM, nyinstalleret med Windows 10 Home. Specifikationerne kan ses herunder:

Prisen er kun 1.800,-kr. afhentet på min adresse i Nykøbing F, mod kontant betaling. Sendes kun mod forudbetaling, og for købers regning og risiko ! Kan, i begge tilfælde, betales med mobilepay.

Et køb du aldrig vil fortryde !

_______

Se her ! Guf for den kvalitetsbeviste og krævende musiker. Sælges for kunde:

Ketron Audya-4 Lydmodul

Audya er verdens mest avancerede arrangørinstrument. Den bruger moderne streamingteknologi, hvilket betyder, at du har til din rådighed Real Audio Loops til stilarter, ikke kun er trommeslager- og percussion-delene live, men også guitar-dele. Disse er professionelle studieoptagelser ved hjælp af specialiserede musikere, der er helt under din kontrol, mange stilarter har 8 takter livelyd pr. arrangørdel (32 takter plus udfyldninger, pauser intro'er osv.). Dette er ingen gimmick, og der er simpelthen ingen sammenligning mellem den rå, levende lyd fra Audya og dens konkurrenter, som stadig bruger gammeldags MIDI-stile. Modulet er som fabriksnyt, og har faktisk kun været tilsluttet og afprøvet i mit hjem, for så at blive sat til side og ikke brugt mere. Årsagen til dette er ikke fordi det fejler noget, men jeg fik et godt tilbud på noget som er meget mere avanceret, og bruger nu det i stedet.

Modulet har en nypris på 26.995,- kr. Jeg vil sælge det for rundt 20.000,- kr. Som ekstraudstyr kan tilkøbes en kuffert passende til modulet til kun 400,- kr. Nypris ca. 800,- kr. Ligeledes som ekstraudstyr et 13 vejs pedalarrangement til tastaturer og arrangørmodul

(MS-40, MS-50, MS-60, MS-100, X-serien, XD-serien, SD-serien, Audya og Lounge)

Mål (LxBxH): 49 x 18 x 8 cm. Nypris 1.777,- kr. Brugt ligesom lydmodulet. Det vil jeg sælge for kun 1.000,- kr. Det viste stativ til modulet er til prisforhandling, og afhænger af hvor meget af det øvrige man ønsker at investere i. Se nypriser på nedenstående links.

Varerne skal afhentes på min adresse Cypernparken 12 4800 Nykøbing F. Kontakt:

Mobil 40176077   Mail tfonskov@gmail.com Det er bedst at man kontakter Torben Olsen direkte.

https://jg-musik.dk/lydmodul-ekspandere/543-ketron-audya-4-lydmodul.html 

https://www.thomann.de/dk/ketron_fs13.htm

Lige nu

vil Torben sælge hele systemet samlet for

KUN 18.500,- kr. eller højeste realistiske bud. SKAMBUD afvises !

Det hele er, som nævnt, fabriksnyt, og man finder det ikke billigere, selv lettere brugt !

 ______

Forstærker herunder

Front kombineret med en hvilket som helst afspilningsenhed giver en helt fantastisk lydoplevelse

Forstærker herunder

Bagside med rigtigt mange tilslutningsmuligheder

Ampster BT II Tangent

Tangent Ampster II X4 med bluetooth, USB-opladning, IR-muligheder og med de velkendte Spectrum X4-højttalere. Anlægget er et fejlkøb og har derfor aldrig været brugt. Fejlkøbet er fordi det skulle have været en gave til en person som desværre ikke er her mere. Nyprisen i dag er 2.999,- kr.

Jeg vil sælge det for kun 1.995,- kr.

Kontaktoplysninger til Torben Olsen er i ovenstående annonce.

______

Har du brug for en ny mus til din computer, så se her:

Nu er det muligt at sige at "man ejer en Porche", helt uden at der står sådan en ude i carporten/garagen, men bare "en skrivebordsudgave". Det er dog alligevel en Porche med lys og det hele, men faktisk også en ganske god/stabil computermus. Alle mus er "fabriksnye", og bruger to AAA batterier hver. Prisen er lidt svær at fastsætte da de er indivuiduelle, men jeg kan dog sige at "Porchen" koster kun 120,- kr. uanset farve, og uden batterier. Alle mus vist her er trådløse, og uden batterier.

Kontakt mig for priser på de øvrige mus.

_____

"Hold dig på måtten"!

Jeg har, for nylig, fået fremstillet musemåtter i en rigtig god kvalitet. I den sammenhæng er kvaliteten nemlig meget vigtig. Der er ikke noget mere frustrerende hvis måtten ikke ligger fast på underlaget, og det gør disse. De er heller ikke helt billige (små 100,- kr./stk), men det sker at jeg er så "rundhåndet" at jeg forærer dem væk til kunder som får en forholdsvis stor regning på udførelse af en opgave. Ja, der er min reklame på, og hvis ikke det var tilfældet kan den sikkert købes for omkring 75,- kr. Det må da være en god ting at ha' mine kontaltoplysninger lige ved hånden, og meget nærmere bliver det så ikke.

Måtterne sælges til min kostpris som er 100,- kr.

_____

Mandens egen "gamle mobil"

sælges til en aldeles fornuftig pris. Se data på skiltet herunder. Prisen ligger fast, om den bliver afhentet her hos mig, eller

om den skal sendes. Skal den det betaler køber portoen og det samlede beløb skal overføres før afsendelse, evt. på mobilepay.

Kontakt mig for nærmere oplysninger.

              ______

Rigtigt smart værktøj

hvis man kommer i problemer med at kunne se noget, enten i et motorrum på bilen, men også f.eks i et afløbsrør og mandre andre steder. Det skal lige nævnes at det IKKE må bruges medicinsk. Kameraet, eller "Endoskobet" som det hedder. har aldrig været i brug, men kun tilsluttet min egen telefon en enkelt gang. Dette fordi min telefon er for gammel til at håndtere det nødvendige filformat til kameraet. Derfor bliver jeg nødt til at købe et andet hvis jeg vil opnå de fordele det giver. Man kan læse meget mere om opsætning/App ved at klikke på knappen her ved siden af. Jeg vil sælge det for kun 80 kr,-, afhentet enten på min adresse, eller sendt for købers regning.

               ______

SOLGT

SOLGT

Kom på nettet uafhængigt af andet end "mobilt bredbånd"

Alle disse enheder kan give dig adgang til internettet uanset hvor du er. De skal blot bruge et SIM kort til mobilt bredbånd fra en teleudbyder. Kortet sættes i enheden, og vupti, man er på nettet ! De to enheder til højre virker faktisk på samme måde, men som modem. De skal også bruge SIM kort, men kan også bruges som trådløst modem. Det vil sige at der kan være flere brugere (WiFi) på samme enhed samtidig. Hvis man bor et sted uden antenneinstallation kan den  sagtens trække et TV også. De er alle brugte, kun af mig selv. "OK garanti"

_______

Har du svagt internet i noget af dit hus, f.eks første sal ?

Så er der hjælp at hente med, en eller flere, WiFi ekstendere (forstærkere). En langt billigere/nemmere løsning end at trække netværkskabler. Sådan nogle stykker har jeg på lager som aldrig er brugt, og som jeg vil sælge for 100,- kr/stk. uanset mærke/type/styrke. Giv gerne et bud. Se billede af et eksempel herunder:

Garanti, NEJ

_______

Har du behov for at teste/formatere interne harddiske.  Dette også for den fingernemme, ja, så har jeg dette sæt til salg. En absolut nødvendighed hvis man f.eks ønsker at formatere en HDD for at kunne starte helt forfra. Sættet koster omkring 250,- kr. fra ny, og jeg vil sælge det for kun 130,- kr. afhentet på min adresse. Mundtlig vejledning medfølger.

Garanti, NEJ

_____


Mangler du en oplader/strømforsyning til din PC?

Så kan du måske finde en på mit lager af brugte dele.

Se størstedelen af udvalget herunder. Det skal lige tilføjes at jeg IKKE kan sige jer hvilken der passer til hvad for en PC, ligesom jeg ikke sender dem. Det bedste du kan gøre er at komme her og ved selvsyn, afgøre om der er en der passer. Det kan ofte være nødvendigt at tage PCen med for at være helt sikker. Man skal også lige sikre sig at spændingen (Volt) er helt rigtig. Priser finder vi jo nok ud af.

_____

Har du måske brug for en meget pålidelig lille

HP Desk Jet 3760 blækprinter, ja, så kan du nok ikke få en ret meget billigere end denne.

Printeren er fabriksny, og den sælges kun fordi at køberen ombestemte sig og ville hellere ha' en som kunne noget mere end denne. Jeg fik den som betaling for noget arbejde jeg havde udført for ham, og det eneste der mangler for den kan sættes i drift er den sorte blækpatron. Sådan en må man selv købe. Som man kan se på den medfølgende bon er den købt i Power den 13. Januar 2023, så der er stadig reklamationsret på den to år fra den dato. som man også kan se har den, på tilbud, kostet 299,- kr. og jeg vil sælge den for 150,- kr. Man skal så selv købe den nævnte sorte originale (for garantiens skyld) blækpatron. Billigere bliver det ikke. Jeg vil strække mig så langt at jeg vil tilslutte/opsætte den for 100,- kr. hvis man bor i rimelig afstand fra Nykøbing F.

_______


Så til noget der intet har med computere at gøre!

Nemlig et lille udvalg af brugte låse. Det bedste er at de "koster gratis", og kan blot afhentes her. Se det lille udvalg herunder: